Partidul Renaștere

Pentru autorități, criza nu este o problemă

Într-o perioada de criză economică și socială rigidă, partidul de guvernămînt al Republicii Moldova discută probleme de „etică” în parlament. În loc să rezolve problemele veteranilor, a tarifelor și a datoriei naționale creascînde, ei ne oferă „Codul de conduită pentru deputați”. Aceasta nu este doar o încercare de a sustrage atenția – este ignorarea nevoilor stringente ale populației.

În timp ce veteranii luptă pentru drepturile lor la porțile parlamentului, guvernul cheltuie milioane pe proiecte obscure și ignoră întrebările despre bugetul de stat. Vedem cum partidul de guvernămînt este implicat în manipulare politică, încercând să sustragă atenția societății de la catastrofa socială.

În timp ce ministrul finanțelor nu poate răspunde unde au ajuns cele 20 de milioane de lei alocate pentru centrul ”Patriot” încă inexistent, deputații PAS consideră că este necesară legiferarea în parlament a purtării „vestimentației decente/oficiale și a comportamentului cuviincios”. Acest lucru ar fi amuzant dacă majoritatea populației nu s-ar fi aflat în pragul sărăciei și nu ar cere schimbări drastice!

Prin proiectul de lege absolut inutil, autoritățile ascund ceea ce este cu adevărat important – lupta împotriva crizei economice și a corupției, îmbunătățirea situației sociale a cetățenilor și restabilirea încrederii în autorități!