Partidul Renaștere

Echipa „Victorie” continuă să se întîlnească cu activiștii

Săptămîna trecută am discutat despre rezultatele lucrărilor din Ocnița, Dondușeni, Bîrlădeni, satele Vălcineț și Codreni.

Am obținut rezultate reale în Orhei, Taraclia și Găgăuzia, dar ne dorim ca toți cetățenii Moldovei să trăiască mai bine.

Realizarea noastră este o experiență unică și de succes. O enervează pe Sandu și PAS pentru că demonstrează că viața în Moldova poate fi îmbunătățită fără împrumuturi uriașe și fără a privi către Occident.

În ultimii ani, în locul drumurilor, salariilor și pensiilor promise, țara a primit prețuri mari, probleme în agricultură, salarii întîrziate, blocarea canalelor și rețelelor de socializare și impunerea propagandei. Nu avem nevoie de o astfel de Uniune Europeană!

Comisia Electorală Centrală continuă să împiedice participarea opoziției, iar mass-media pro-guvernamentală minte și îi denigrează pe toți oponenții. Suntem convinși că nu există democrație fără alegeri corecte! De aceea oamenii ies la proteste împotriva cenzurii, însă presa tace.

La consiliul politic, participanții și-au exprimat disponibilitatea de a continua munca. Ne dorim ca tinerii să se realizeze, familiile să trăiască fericite, iar bătrânii să fie prosperi.

Împreună vom reuși!