Partidul Renaștere

Conducerea Partidului ”Renaștere” invită toate forțele de opoziție să iese în fața Parlamentului pe 1 februarie pentru a protesta împotriva regimului ”galben” din țară

”Astăzi aș dori să mă adresez tuturor forțelor politice de opoziție. S-ar putea să avem opinii diferite cu privire la multe probleme, dar astăzi nu aceasta nu contează. Vedem cum Maia Sandu și PAS duc țara către un dezastru economic și șoc social. Regimul ”galben” ne-a dus la o creștere de 4 ori a prețului la gaze, la o creștere de 3 ori a șomajului și la o creștere de 2 ori a migrației. Înțelegem că Maia Sandu și PAS distrug sistematic opoziția, ne limitează libertatea de exprimare și ne privează de drepturile civile. Și avem o singură șansă să oprim această nelegiuire flagrantă – trebuie să ne unim.” – a îndemnat forțile politice președinta Partidului Politic ”Renaștere” Natalia Parasca.

Deputatul al Parlamentului și membrul Biroului Partidului Politic Vasile Bolea a adăugat că interesele noastre nu sunt reprezentate corespunzător și acest lucru ne dă dreptul să ne arătăm dezacordul. ”Vrem să atragem atenția asupra problemelor și haosului pe care îl avem de 3 ani la guvernare și să cerem schimbări. Este datoria noastră să fim vocali și să ne implicăm în modelarea viitorului țării noastre. Cu toții suntem responsabili pentru binele Republicii Moldova.” a subliniat Bolea.

„PAS transformă Moldova întro bază militară NAT . PAS este partidul războiului, care dorește să aducă războiul pe pămîntul nostru. Noi ca partidul păcii, Partidul Politic ”Renaștere” invităm toate partidele politice fără steaguri să se alăture protestului și să spună un ferm NU lui PAS.” a îndemnat Deputatul al Parlamentului și membrul Biroului Partidului Politic ”Renaștere” Alexandr Nesterovschi.

„PAS folosește toate pîrghiile pentru a face presiuni asupra opoziției, au introdus cenzura în mass-media, au dezbinat Biserica Ortodoxă. 80% dintre cetățenii care părăsesc țara este populația tînără activă care nu se va mai întoarce niciodată în țară. Trebuie să acționăm, să luptăm pentru drepturile și libertatea noastră! Pot lupta cu un partid politic, dar nu pot face față întregui popor!”, a concluzionat membrul Biroului Partidului Politic ”Renaștere” Iuri Vitneaski.

Partidul ”Renaștere” îi așteaptă pe toți cetățenii interesați să se unească sub sloganul „Moldova fără PAS, Moldova fără Sandu!” pe 1 februarie, la ora 10:00, în fața Parlamentului.