Partidul Renaștere

Natalia Parasca: „Copiii sunt viitorul nostru și merită o educație de calitate în Moldova”

Președintele interimar al partidului ”Renaștere” a participat astăzi la o ceremonie festivă la Liceul D. Mavrodi din Comrat. Într-o postare pe Facebook, Natalia Parasca a subliniat importanța educației pentru tinerii din Moldova.

„Copiii sunt viitorul nostru și trebuie să creăm toate condițiile pentru ca ei să beneficieze de educație de calitate fără a pleca din Moldova”, notează Parasca.

În cadrul evenimentului, Natalia Parasca a avut ocazia să mulțumească cadrelor didactice pentru devotamentul lor față de profesia lor și pentru grija pe care o arată față de copiii.

„Administrația liceului se străduiește să introducă toți elevii în sfera IT ca unul dintre cele mai promițătoare domenii de orientare profesională. Pentru ca lecțiile să fie mai confortabile, liceul a donat 20.000 de lei pentru renovarea și dotarea clasei de informatică”.

În concluzie, Natalia Parasca a accentuat că astfel de inițiative și evenimente rămân cruciale în eforturile de a construi un viitor mai luminos pentru tinerii din Moldova.