Partidul Renaștere

Natalia Parasca subliniază rolul integrării în UEE în dezvoltarea Moldovei

Într-o recentă videoconferință cu Andrei Klimov, vicepreședintele Comisiei pentru afaceri internaționale a Consiliului Federației Ruse, Natalia Parasca, președintele interimar al Partidului “Renaștere,” a evidențiat potențialele avantaje ale integrării Republicii Moldova în Uniunea Economică Eurasiatică (UEE).

Parasca a subliniat că UEE reprezintă o piață tradițională și expansivă pentru producătorii agricoli și industria prelucrătoare din Moldova, oferind, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa resurse energetice la prețuri accesibile.

„UEE este o uniune pur economică. Participarea în această organizație nu implică renunțarea la o parte din suveranitatea națională în favoarea organismelor uniunii, așa cum se întâmplă în cazul țărilor membre ale Uniunii Europene. Partidul “Renaștere” vede Moldova ca pe un stat prosper, dezvoltat economic, independent și neutru”, a subliniat Parasca.

Aceasta a reiterat importanța integrării în UEE, care include țări precum Rusia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan și Armenia, pentru a se implica în procesele economice, științifice și educaționale, precum și pentru a participa la proiectele de infrastructură la scară largă.

Возможно, это изображение 1 человек, телевизор и текст «новое необходимые необходимыеприложе приложе приложения подобранныеzоот приложения,специально вконференциях. использования одногог условия. подробнее Protocol Kahoot! ьевич риложения доски сообщений дополнительно завершение»