Partidul Renaștere

O delegație impunătoare a partidului ”Renaștere” lucrează astăzi pe tărîmul Forumului Economic Internațional al statelor membre CSI de la Moscova

De cincisprezece ani – este o platformă prestigioasă de discuții în care se deliberează principalele probleme ale interacțiunii dintre busines și stat, ținînd cont de condițiile moderne de dezvoltare a economiei globale și regionale.

În componența delegației noastre, pe lîngă conducerea partidului, la Moscova au venit consilieri locali de toate nivelurile. Pentru ei, aceasta este, fără îndoială, o experiență utilă de comunicare cu colegii din alte țări. Printre problemele cele mai interesante, considerăm tema proiectelor de cooperare internațională, și anume măsurile de sprijinire a afacerilor și eliminarea barierelor comerciale la furnizarea de produse către țările CSI, UEE și OSC (Organizația pentru Cooperare de la Shanghai). De asta au mare nevoie producătorii moldoveni.

În cadrul a forumului, preconizăm întîlniri oficiale cu colegii din Rusia și țările CSI. Suntem îndreptați spre muncă productivă și tindem spre rezultate concrete.